vineri, 21 iunie 2013

Trash the Dress, distracţie în doi după nuntă

Toată lumea ştie: adevărata distracţie se petrece după nuntă, în trei! Nu e vreun triunghi amoros promiscuu, ci sesiunea Trash the Dress: tu, soţul şi fotograful!
Ziua cea mare a trecut. Inelarul îţi e răsfăţat acum de o frumoasă verighetă-legământ, bărbatul care surâde lângă tine s-a metamorfozat din logodnic în soţ, iar tu eşti doamna lui. Eşti fericită, obosită, împlinită. Pe umeraş, frumoasa rochie de mireasă stă mărturie clipelor ce s-au scurs.

 

Rochie de Nu-mă-uita


Ai visat-o de când erai mică, a fost o aventură să o găseşti, iar acum ai abandonat-o în şifonier. Rochia de mireasă, pentru că desprea ea vorbim, pare să-şi fi găsit sfârşitul. Ai s-o mai scoţi din dulap poate peste ani, când o să îţi convingi fiica s-o încerce pentru nunta ei. Bineînţeles că va accepta, ca mai apoi să refuze politicos o rochie îngălbenită de vreme, cu iz puternic de lavandă şi naftalină, desuetă pentru vremurile acelea.

Aşa că nu lăsa preţioasa rochie să piară atât de repede. Acordă-i un al doilea moment de glorie şi poart-o la o sesiune extraordinară Trash the Dress. Ce înseamnă acest concept şi ce presupune? unica. ro a aflat totul pentru tine!

 

Trash the dress!


Închipuie-ţi următoarele: tu şi soţul tău, plus un fotograf profesionist. Un cadrul natural de o sălbăticie primordială, zâmbete, tălpi goale. Mii de cadre insolite, un aparat foto ce soarbe cu nesaţ din dragostea voastră ce umple aerul ca un abur, şi multă voie bună. Cam aşa se desfăşoară un shooting Trash the Dress, unde personajele principale sunteţi voi.

Conceptul, aşa cum îi spune şi titlul (tr. Distruge rochia), presupune o zi întreagă dedicată fotografiilor. Doar că nu vorbim de ipostaze şi instantanee standard, ci de mult mai mult. 

Pentru început, alege un fotograf-artist, care să ştie să surprindă sublimul din fiecare cadru şi care uneori să vă facă să uitaţi că e şi el prin preajmă. Apoi, alături de soţ, optează pentru o locaţie deosebită: un petic de plajă pustie, un lan de maci, o pădure răcoroasă, pe malul unui lac, o hală industrială sau orice spaţiu ce vă reprezintă şi vă încântă.

1,2,3 camera vă iubeşte! Îmbrăcaţi în ţinutele de mire şi mireasă, comportaţi-vă firesc, lăsaţi dragostea să vi se citească în privire, în gesturi, în ochi. Ascultaţi indicaţiile fotografului şi lăsaţi-vă imortalizati în ipostaze drăgăstoase, haioase, inedite.
Ţie, dragă mireasă, nu-ţi fie teamă să îţi murdăreşti rochia. Asta e şi ideea! Tăvăleşte-o prin noroi, prin apă, prin nisip ori frunze, totul de dragul artei şi al amintirilor de neuitat.

Iar tu, proaspăt soţ, nu te sfii să scapi de cravată, să îţi îndoi pantalonii ştrengăreşte şi să îţi distrugi cămăşa albă. De fapt, profită de acest eveniment pentru că va fi singura dată când nevasta n-o să-ţi reproşeze că ţi-ai pătat hainele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu