duminică, 16 iunie 2013

Gheata carbonica la nunta


       Nunta este cel mai frumos si cel mai important eveniment din viata oricarui cuplu. Acest eveniment trebuie sa fie unul memorabil, atat pentru mire si mireasa cat si pentru invitatii acestora, care peste ani, isi vor aminti de acea nunta ca fiind o nunta speciala. Toate miresele isi doresc o nunta ca in povesti, in care lucrurile inconjuratoare sa nu se supuna legilor fizicii, unde dragostea si emotia momentului sa fie atotputernice. 


   Daca iti doresti si tu ca atunci cand vei fi mireasa sa dansezi alaturi de alesul inimii deasupra unor norisori, intr-o atmosfera de basm, atunci contacteaza-ne acum si noi va indeplinim dorinta. Toate aceste lucruri sunt posibile utilizand efecte speciale cu gheata carbonica. 
 
  Valsul mirilor este primul vostru dans in calitate de sot si sotie. Este cel mai important moment al unei nunti, de aceea trebuie sa fie un moment special.  Cel mai important efect in cadrul organizarii unei nunti de succes este fumul greu cu gheata carbonica. Acest moment magic ramane in amintirile tuturor prezenti, fiind cel mai urmarit si fotografiat moment al nuntii. 

    In cazul in care va perminte locatia sa folositi si artificii de interior, impreuna cu fum greu cu gheata carbonica, aceste doua efecte sunt combinatia perfecta.

   Cel mai important moment al serii este deschiderea petrecerii cu primul dans, valsul mirilor. Este cel mai urmarit moment al serii, fiind privit cu multa atentie de catre toti invitatii.  Cel mai important efect in cadrul organizarii unei nunti de succes este fumul greu cu gheata carbonica in combinatie cu vulcanii reci de interior astfel ringul de dans se transforma intr-o scena de basm in care mirele alaturi de mireasa danseaza pe norisori. Acest moment magic ramane in amintirile tuturor prezenti fiind cel mai filmat si fotografiat moment al nuntii. Daca doriti sa va impresionati invitatii atunci cu siguranta aveti nevoie de GHEATA CARBONICA.



   

               


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu