joi, 14 februarie 2013

Printesele Disney - inspiratie pentru rochii de mireasa

                                                  HAPPY VALENTINE'S DAY!!!! 

Desenele Disney ne-au oferit in copilarie mai mult decat povesti de basm cu happy ending si promisiunea ca binele invinge intotdeauna raul.
Printii si printesele Disney sunt priviti ca modele de viata, avand un rol covarsitor asupra felului in care privim relatiile, iubirea adevarata si bineinteles, casatoria.
Visul oricarei fetite este sa arate in ziua nuntii ca una dintre printesele Disney preferate, valsul alaturi de print, pastelurile delicate si coafurile de mireasa constituind ingredientele perfecte, obligatorii pentru o nunta ca-n povesti.
Acum, visul poate deveni realitate, multumita colectiei de rochii de mireasa de inspiratie Disney, a designerului Alfred Angelo.
Renumitul designer de rochii de mireasa Angelo a surprins in mod placut prin rochii de mireasa inspirate din cele ale printeselor Disney - Ariel, Aurora, Belle, Cenusareasa, Yasmin, Alba-ca-Zapada si Tiana (Printesa si broscoiul).
In plus, pentru toamna/iarna 2011, colectia se va extinde pentru a include si rochii de mireasa inspirate de Rapunzel.
Rochiile de mireasa sunt in momentul de fata puse in vanzare in peste 65 de magazine de rochii de mireasa din Marea Britanie si Irlanda, preturile plecand de la 599 lire si ajungand la suma de 1199 lire britanice.
Comentand vis-a-vis de pret, designerul Michael Shettel afirma "viitoarele mirese sunt incantate peste masura de noile rochii de mireasa inspirate din povestile Disney; combinatia dintre designul deosebit si firul povestii urmarind linia rochiei face din aceasta colectie un vis devenit realitate."

Rochii de mireasa de inspiratie Disney

Rochiile variaza drastic in stil, in functie de printesa dupa care au fost inspirate.
Nu ne-am putea sa ne-o imaginam pe Cenusareasa fara rochia de bal cu corset si tuul, asteptand intr-un cadru feeric, in gradina de trandafiri, ca printul sa verifice daca intr-adevar ea este aleasa inimii sale.
Detaliile de pe corset impreuna cu alegerea de accesorii de par scot subtil in evidenta gingasia purtatoarei si delicatetea feminina specifica unei mirese.
Printesa Yasmin din "Alladin" a fost imaginata purtand o rochie ceva mai exotica, fluiditatea materialului si insertia de diamante fiind in viziunea designerului elemente definitorii pentru nationalitatea araba de care apartinea printesa.
Belle din "Frumoasa si Bestia" este cunoscuta pentru rochia de mireasa de culoarea galbena, insa Alfred Angelo a dorit sa pastreze colectia de rochii de mireasa inspirate din lumea Disney in dulcele stil clasic.
Albul specific mireselor este acompaniat pentru rochia frumoasei Belle de broderie argintie pe corset si de manecile stil butterfly, din voal transparent, alunecand usor pe umeri.
Deosebita este si rochia de mireasa Ariel, al carei corset ajustat cat sa accentueze bustul, talia si soldurile se continua cu o trena (fishtail sau mermaid) spectaculoasa.
Albul sidefat al rochiei de mireasa face casa buna cu o coafura lejera, un coc sau o coada laterala cu bucle, similara cu cea din pictorial.
Tiana, prima printesa negresa din istoria companiei este si ultima venita in randul printeselor Disney.
Designerul i-a dat personajului din "Printesa si broscoiul" o nota retro, facand referire prin accesorii si stilul rochiei la era Jazz a anilor '20 din New Orleans, Louisiana.
Rochia de mireasa a Tianei este si cea mai exotica din colectia de rochii de mirese, dispunand de un model asimetric pentru bretele, de un corset cu pliuri si o baza de tuul dispus pe niveluri (layered dress).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu