sâmbătă, 14 decembrie 2013

Ce tip de mireasa sunt Eu :)

Inainte de toate, doresc sa aduc la cunostiinta ca nu voi dezvalui detalii despre rochita, doar dupa marele eveniment, am sa fac o inramare a dorintelor - sa fie alba, sa fie deosebita nici simpla nici excentrica, voi purta voal si tiara :)
   Se spune ca fiecare mireasa este unica in felul ei. Fiecare are un anumit stil, propria personalitate, emana un farmec anume si mai ales isi joaca propriul rol. Eu ce rol joc si in care categorie de mireasa ma incadrez?
  
Mireasa clasica Indiferent ca va utiliza elemente noi sau vechi, aceasta mireasa va fi vesnic imaginea tipica, romantica. Va purta o rochie de printesa clasica, cu elemente foarte feminine care sa ii puna in valoarea eleganta. Parul va fi purtat in bucle gratioase. Un accesoriu nelipsit, manusile, pentru eleganta si distinctie.

Bijuteriile atent alese, nu vor fi niste simple accesorii. Ele sunt componentele de baza care intregesc tinuta.  In general, diadema de pe capul ei este nelipsita, aceasta conferind statutul de printesa. Va purta elemente auxiliare cum ar fi un bolero elegant cu broderie cusuta manual si cu aplicatii din pietre si cristale pretioase. Buchetul ales de ea va fi bineinteles unul clasic, format din trandafiri cu lacramioare, poate crin sau cale.

Machiajul ei va fi unul elegant, ce ii va soate in evidenta trasaturile. Se merge pe accentuarea ochilor, dar si aspectului buzelor, acesta trebuind sa dea o nota deosebita zambetului. In nici un caz, aceasta mireasa nu va purta elemente avangardiste, rochii stramte stil sirena, coafuri extravagante, accesorii retro.

Mireasa printesa Cu o imagine rupta parca din basme, aceasta mireasa intruchipeaza visul oricarei copile la varsta cand inca mai este fascinata de zane, printi si vrajitori, aceasta mireasa pastreaza ceva din aerul printeselor de alta data.

Va avea accesorii sclipitoare, o coafura plina de bucle in care va fi prinsa o frumoasa diadema sau coronita. Voalul, indiferent cum ar fi el, completeaza imaginea de printesa mai ales cand acesta este purtat pe fata. Va purta eventual manusi lungi, pana la cot, va avea un evantai sau umbreluta. Buchetul va fi de trandafiri albi. Machiajul va fi unul stralucitor, cu accente asupra ochilor si pometilor ca de portelan, buze lucioase in rose, rosu sangeriu, piersicuta sau bej.

Nu ma incarez in tipologia
Mireasei moderne: Vechile stiluri ale mireselor sunt doar o amintire pentru aceasta. Pentru ea, tot ceea ce este nou si chic este binevenit si intrebuintat.
                                        Mireasei sexy: Intalnita in randul mondenitatilor, acest tip de mireasa este de foarte multe ori avangardista, non-conformista si iesita din tipare. Cu o rochie destul de provocatoare, aceasta poate fi gen sirena, insa si larga. Nu vor lipsi materialele transparente, dantela, tulle-ul, decolteul. De cele mai multe ori, miresicile sexy poarta celebra rochie scurta in fata, lunga in spate.
                                        Mireasei elegante: Look un pic sobru, va purta rochii largute sau drepte si le va evita pe cele gen printesa. Croiala acestora va fi feminina, simpla, evidentiand talia si bustul. De multe ori, rochitele au bretelute, flori mari sau funde pentru un plus de eleganta. Coafura va fi una simpla, un coc spaniol sau parul lasat liber pe spate. Voalul poate lipsi, insa mireasa va purta in par, fie o floare, un alt accesoriu sau o diadema finuta si micuta. De multe ori, nu poarta manusi, iar bijuteriile sale sunt micute, discrete din perle sau metale simple. Poate avea un plic elegant in loc de gentuta.
               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu