joi, 10 ianuarie 2013

5 metode prin care iti poti planifica nunta mai usor

Stim foarte bine ca in general o nunta se planifica cu aproximativ un an inainte. Am cateva sugestii pentru tine, pentru a mai scurta din timp si pentru a-ti mentina intacta sanatatea mintala. Este normal sa iti doresti ca totul sa fie pus la punct si sa fie placut pentru toata lumea, dar trebuie sa realizezi ca este ceremonia voastra, nu a altcuiva. Voi doi trebuie sa fiti in elementul vostru, iar stilul nuntii sa va reprezinte. Nimic altceva nu mai conteaza!
  • nu intreba pe toata lumea ce parere au despre planurile tale de nunta. Nu intreba si nici nu da detalii. E cel mai bine asa. Fa cum vrei tu, cum consideri ca ar trebui sa fie.
  • Nu te indoi de ceea ce simti. Daca ai gasit “acea” rochie de mireasa, nu ezita. Chiar daca prietena ta are dubii, daca tu consideri ca e ceea ce ti se potriveste, go for it. Daca iti doresti un tort de nunta rosu, fa-ti un tort rosu, chiar daca nu toata lumea este de acord.
  • Nu angaja o formatie, angajeaza un DJ. De ce? Pentru ca formatiile trebuiesc rezervate cu foarte multe luni inainte, poate chiar ani. Intre timp, poti gasi un DJ care chiar va face o treaba foarte buna.
  • Nu iti organiza nunta in stilul unei cine, organizeaz-o in stilul unei petreceri de tip cocktail. Este mult mai usor in ceea ce priveste cateringul, pentru ca poti organiza un bufet suedez pe cinste. De asemenea, nu trebuie sa iti mai faci griji pentru numerotarea meselor, meniuri, etc.
  • Nu ramane fixata pe ceea ce TREBUIE sa faci. La nunta ta TREBUIE sa faci doar ceea ce iti face placere si ceea ce simti ca te reprezinta. Daca nu esti de acord cu hora in fata blocului sau cu schimbarea voalului cu basmaua, nu le face. Pana la urma este vorba de ceea ce simtiti voi, nu de ceea ce vor altii.
Tu ce metode ai pentru a planifica o nunta mai usor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu