marți, 29 iulie 2014

Guestbook

Câteva sfaturi practice pentru cei care aleg un Guestbook pentru nuntă:

1. Pregătiți un loc special pentru acest Caiet de amintiri într-un loc foarte accesibil nuntașilor. Lângă intrarea în sală sau un loc cu acces și pe unde trec toți invitații.

2. Anunțați că aveți un astfel de caiet și invitați oamenii să scrie în el. Chiar de mai multe ori dacă e nevoie.
3. Decorați masa cu caietul într-un mod foarte atractiv. Puteți folosi rame cu poze cu voi, felinare sau lumânări, mașină de scris sau petale artificiale.

4. Nu uitați de pix. Fie că alegeți un pix special sau unul normal.
5. Dacă poziționați masa de amintiri aproape de Candy Bar sau Photo Booth mai mulți oameni vor trece pe acolo.

6. Vorbiți de înainte cu un prieten sau un membru al familiei să înceapă să scrie, astfel vor prinde curaj și alții. Mulți oameni nu vor să fie cei care scriu primii, iar alții se uită ce au scris și ceilalți.

7. Nu uitați să completați prima pagină cu numele voastre, data nunții și alte informații. De obicei caietele au prima pagină puțin mai specială.

8. Alegeți un Guestbook care să se potrivească cu locația nunții și tematica voastră, sau alegeți unul simplu și personalizați-l voi.

9. Cumpărați caietul de impresii din timp. Înainte de nuntă se vor aduna multe probleme pe capul vostru și nu veți avea chef să alegeți pe îndelete un model. Pe de altă parte, nu e perisabil. :)

10. Asigurați-vă că la sfârșitul nunții cineva va lua caietul cu toate amintirile și cuvintele frumoase ca să nu se piardă printre mulțimea de decorațiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu